Kiser Edina blogja

Hogyan választunk párt a sorsunkhoz?

Egy alkalommal járt nálam, egy végtelenül elfáradt, elkeseredett lány. Arról mesélt, hogy egész életében az anyagi biztonságot kereste, mert gyerekkorában sem az érzelmi sem anyagi biztonságot nem élhette meg. A  férjében megtalálta mindkettőt, így sok-sok év után végre, biztonságban érezte magát. Ahogy az idő haladt a lány úgy érezte, hogy biztonsága ugyan megvan, de teljesen ki van szolgáltatva a fiú akaratának. Ezért elkezdődött a harc.

Skorpió gyermek és az akarat

Egy Skorpió jegyében született gyermek, elég nagy kihívást jelent a szülő számára. Nem azért, mert érthetetlen a gyermek viselkedése, hanem mert egészen korán kiderül, hogy a gyermek akarata jóval erősebb, mint a szülőjé.

A Skorpiók helye...

Írhatnám azt is, hogy „Skorpiók feladata”, azonban ettől a kifejezéstől mindenkit kiráz a hideg. Értem én, hiszen a feladat az mindig a kötelezőség érzését hozza magával. Sajnos, azt kell, hogy mondjam, hogy bárhogyan is nevezzük, „helynek”, „feladatnak”, „szerepnek” a lényeg ugyan az. Mindenki azért születik, mert egy tanulási folyamaton kell végig mennie, ami a lélek fejlődését szolgálja.

Rajongani egy Skorpióért!

Nos, akkor nézzük, hogy miért is lehet rajongani egy Skorpió szülöttért.

 

Szenvedélyek viharában-Skorpió

Ott hagytam abba a Skorpiók „élve boncolását”, hogy az egyik előadásomon kaptam egy kérdést:

” Ugye a legrosszabb jegy a Skorpió?”

 

A Skorpiókra hangolva

Ezekben a napokban és az elkövetkezendő három hétben a Nap a Skorpió jegyében fog járni, így most a legtöbbet erről a csillagjegy szülötteiről lehet majd olvasni.

Kifejezetten figyeltem arra, hogy ne azt írjam „megtudni”, mert akkor több Skorpió szülött is hangosan felnevetett volna. Miért?

 

Derékfájás Mérlegeknél...

Tudom, tudom, hogy már a Skorpió jegyében járunk, de én még adós vagyok egy témával. Ez pedig a betegségek témakör.

Valószínűleg nem árulok el nagy titkot, amikor azt írom, hogy a betegségek okai a lélek és szellem problémáiban keresendők. Valószínűleg az sem új sokak számára, hogy az ember az, aki magát megbetegíti, viszont a jó hír az, hogy képes is magát meggyógyítani.

Segítség! Hiszti! Ha a gyermekem a Mérleg jegyében született...

Van még két téma, amit szeretnék a következőkben kivesézni a Mérleg jegyének kapcsán. Egyrészt a gyermekek elemzésébe is belebonyolódnék. Bár itt gyorsan szeretném leszögezni, hogy nagyon vékony jégen fogok „járkálni”, hiszen a gyermekeknél különböző életkorokban jelennek meg a saját Nap-jegyük és egyéb asztrológiai jellemzőjük, keveredve a korosztályos jellemzőkkel. Azért én megkísérlem, mert azt gondolom a visszajelzésekből magam is sokat okulhatok. Másik téma az adott jegyek egészségügyi vonatkozásainak taglalása. Ez a téma annyira nem vidító, ám nagyon hasznos lehet, mert egy-egy betegség rávilágíthat az egyén sorsában való elakadásra.

Hol a helyem?

Mindenkinek van helye a világban. A koldusnak a királynak vagy az örömlánynak, aki pénzért bárkit szeret. A tíz gyermekes anyának, akinek a legkisebb gyermeke már fogyatékosan született és kínlódva, éhezve, kéregetve neveli a gyermekeit, egyedül, mert élettársa éppen a börtönben ül a legutóbbi asszonyverésért...

A Mérlegekről SZÉP-en

Az elmúlt irományom okán a barátnőm megemlítette, hogy azért egy jegynek a „szép” oldalát is említsem meg. Megtettem.

 

Oldalak