Média

Origo: 2005. 12. 30. (publikáció)

A Málna nevet viselő hölgyek egyik legnagyobb fegyvere, hogy hihetetlen módon képesek uralkodni a környezetükön. Az élet mindig olyan helyzetbe hozza őket, ahol alkalmuk van megmutatkozni a világ előtt, és learatni a babérokat. Rendkívül attraktív hölgyek, akik sokszor a kedvességükkel, a figyelmességükkel tudják meghódítani környezetüket.

Origo: 2005. 12. 20. (publikáció)

A Dávid héber eredetű bibliai férfi név. Jelentése megfejtetlen, egyes feltevések szerint: kedvelt, szeretett, illetve apai részről testvér. A Dávid nevű férfiak egyik legjellemzőbb tulajdonság határtalan optimizmusuk.

Origo: 2005. 12. 14. (publikáció)

Az Ábel nevet viselő férfiak személyisége titokzatos, gondolataik gyakran kifürkészhetetlenek. Szeretnek titkolózni, de ugyanakkor képesek arra, hogy mások titkait, cselekedeteiknek mozgató rugóit megfejtsék. Szenvedélyesek, gyakran az élet minden területén. Ami nem feltétlenül a heves vérmérsékletükben, sokkal inkább a kiszámíthatatlanságukban ismerhető fel.

Tiszaújvárosi Krónika: 2013. 05. 30. (médiamegjelenés)

A sors, a jövő kérdései mindig is foglalkoztatták az embereket. Napjainkban, a fokozódó bizonytalanság társadalmi hátterében talán nincs is olyan személy, akiben ne merült volna fel életének legalább egyes szakaszaiban a kérdés: miért történik ez velem, mi lesz ezután, hogyan tovább?

www.arttermiskolc.hu: 2013. 03. 19. (médiamegjelenés)

Gondolkodtak már azon mi volt életük legbátrabb cselekedete? Egy kötélen lógni ég és föld között? Kiugrani egy repülőgépből? Vad vizeken evezni? Vagy egyszerűen csak belépni egy ajtón? Az is lehet hogy nem tettek többet, mint kimondtak néhány szót és úgy hitték ezzel megváltották a világot? Mi a bátorság valójában?

www.arttermiskolc.hu: 2012. 10. 10. (médiamegjelenés)

„Testvérek is gyűlölhetik és megvethetik egymást. Ilyesmi előfordul, bármilyen borzasztóan is hangzik. De az ember nem beszél róla. Jobb eltussolni. Jobb nem is tudni róla.„ – mondja Thomass Mann, mi mégis úgy gondoljuk ez a téma megér egy beszélgetést, hiszen elgondolkodtató gyermek- és felnőttkorban a testvérek kapcsolata, olykor elválaszthatatlan máskor tarthatatlan viszonyuk.