On-line Asztrotanoda

Műhely
2021. 03. 13.

Többen jeleztetek nekem, akikkel korábban együtt gyűrtük az asztrológiai tanulmányainkat, illetve akik tőlem sajátították el akár a kérdő asztrológia alapjait, akár elemzéstanban, vagy csak az alapok átismétléséhez, vagy kezdőként a megtanuláshoz kértetek segítséget, hogy újra csatlakoznátok ilyen kezdeményezésekhez! Számos lehetőséget kínálok nektek on-line felületen is. 

  • ASZTROLÓGIA ALAPOZÓ

A célja, hogy megtanuljátok az asztrológiai alapvetéseket , képesek legyetek felismerni a szimbólumokat, értsétek a bolygók, jegyek, házak alapanalógiáit, a fényszögek természetét, értelmezni tudjátok a bolygók jegybeli, házbeli pozícióit is. Biztos tudást kaptok arról, hogy milyen jellemvonásokat rejt egy horoszkóp. Tudni fogjátok a szülött erősségei t és gyengeségeit, ennek ellenére képesek lesztek az ítéletmentes elemzésre.

Természetesen elemzünk a csoport tagjainak születési képletein keresztül, alapszinten.A tanfolyam végére, sokkal mélyebben megismered önmagad a hozott mintázatodat, erőforrásaidat, egyszóval, előrébb látsz majd saját sorsodat illetően és bepillantást nyerhetsz az életfeladatok sokszínűségébe.

Időpont: kéthetente szerda délelőttönként 10-12 óra között vagy szerda esténként 18-20 óraközött

Ára: 10.000,- Ft/hó

Bérlet: 5 hónapra 47.500,- Ft., 10 hónapra 90.000,- Ft

Kezdés: 2021. 04. 07.

Max. létszám: 12 fő

A következő csoport nyári napfordulókor indul 2021. 06. 24-én.

 

  • ASZTROLÓGIA ISMÉTLŐ

Régen használtad a tudásod? Ismételnél, de nem akarsz szájbarágós anyagot, akkor ebbe a csoportba tudsz csatlakozni. Átismételjük az alapvetéseket, átbeszéljük az asztrológia eszköztárat. Megbeszéljük, hogy a prognosztikai eljárások elméletét és megvitatjuk gyakorlati hasznát. Belemélyedünk a szinasztria elemzésbe, megmutatom, mire figyelj, ha egy közelgő eseményt kell vizsgálnod (műtét, esküvő, gyerekszületés ect.). Tudom, hogy izgalmas az életfeladat téma, mi több kimeríthetetlen, ezért ezzel kapcsolatban, beszélünk majd a traumákról, azok újra ismétlődéséről és lehetséges gyógyulásairól.

Időpont vasárnap 18-20 óra között.

Ára: 6.000,- Ft/hó

Bérlet: 5 hónapra 26.000,- Ft, 10 hónapra 50.000,- Ft.

Adott tematika alapján haladunk, bármikor lehet csatlakozni.

Kezdés: 2021. 04. 04.

Max. létszám: 12 fő

 

            - ESETMEGBESZÉLŐ CSOPORT

Ebbe a csoportba hozhatod azokat a képleteket, azokat a sorskérdéseket, amelyekre nem tudod, vagy nem tudtad a választ, esetleg, nem érted, miért úgy alakult az élete a születési képlet tulajdonosának, ahogy az elmondta. Aki az esetet hozza, annak kell a csoport elé tárnia a kérdését, felmerülő problémát és az ezekhez kapcsolódó gondolatait. Ezután a csoportból, ki-ki elmondhatja meglátását, véleményét, javaslatát.

Időpont: kéthetente csütörtökönként 18-20 óra között

Ára: 3.000,- Ft/alkalom

Kezdés: 2021. 04.08.

Bármikor lehet csatlakozni.

 

  • EGYÉNI ESETMEGBESZÉLÉS

Itt csak Te meg én foglalkozunk a képlettel, segítek abban, hogy ha elakadtál, megoldásra lelj.

Időpont: egyeztetés alapján.

Ára: 10.000,- Ft/alkalom

Kezdés: 2021.04.08.

 

  • TANÁCSADÁSI TECHNIKA

Ha segíteni szeretnél és figyelembe veszed a hozzád forduló érzéseit és helyzetét a tanácsadásaid során, akkor ebben a csoportban meg tudod tanulni, hogyan tudsz úgy figyelni, elemezni, felismertetni a szülött sorsát illető fontos helyzeteket, hogy gyakorlatilag nincs is szükséged a kérdező születési képletére, és a kérdező maga ismeri fel a várható tendenciákat az életében.

Jelen helyzetre való tekintettel az elméleti részt on-line sajátíthatod el, de a csoportmunkára már személyes jelenléttel várlak. Egy hétvégi alkalommal megtapasztalhatod, hogyan figyelek, mire figyelek, mit és mikor kérdezek, hogyan rajzolódik ki az életútban való elakadás, mi a szülött sorsának lényege, hogyan működik a tanácsadási technika a gyakorlatban.

 Teljes műhelymunka 3 hónap, 6 on-line alkalom, 12 óra összesen

 Időpont: kéthetente vasárnap 9-12 óra között

  Ára: 46.000,- Ft/3 hónap

  Gyakorlati napok: egy hétvégén (szombat, vasárnap) 9-16 óra között

  Gyakorlati hétvége ára 27 000 ft.

  Max. létszám: 12 fő

  Kezdés: 2021. 04. 04.

 

  • INTERAKTÍV ASZTROKLUB

Minden héten hozok egy témát, vagy többet. Ide bárki bekapcsolódhat, aki kíváncsi arra, az asztrológia hasznosságára, értelmére, kíváncsi az asztrológai gondolkodásmódra, bizonytalan, vagy éppen kétkedő. Régóta foglalkoztatja a témával kapcsolatosan bármilyen kérdés. Ide várok olyanokat is, akik szeretnének asztrológushoz fordulni, de bizonytalanok azt illetően, hogy kihez menjenek, és miről is kérdezhetnek tőle?

Időpont: havonta péntek este 18-20 óra között

Kezdés: 2021. 03. 26.

Bármikor lehet csatlakozni!

INGYENES!

 

  • ASZTROCAFÉ

Ezen a fórumon nem fejtünk képletet, nem birkózunk számokkal, fényszögekkel, csak csevegünk, mint nők a fonóban. Életről, sorsról, múltról, jövőről. Rólad. Rólam. Magunkról. Egy kis extraként, élőszóban mesét is mondok.

Időpont: péntek este 20-22 óra között

Kezdés: 2021.03..26.

INGYENES!

Képek: